Bejelentés


Zéró kalória cukor helyettesít Valódi cukor íz! Zéró kalória!

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Valódi cukor íz, ZÉRÓ KALÓRIA és SZÉNHIDRÁT, édes élet

Mi NatraTaste Gold „valódi cukor íz” édesítőszer? Végre Magyarországon is elérhető ez az utóíz nélküli, valódi cukor ízű, szukralózt tartalmazó édesítőszer. A szukralóz módosított nádcukor, szénhidrát- és kalóriatartalma nulla, nincs hatással az inzulinegyensúlyra, nem emeli a vércukorszintet és nem tekinthető energiaforrásnak. Pille könnyű, egyszerűen, bármiben használható cukor helyettesítésére. 100gramm NatraTaste Gold kb. 1kg cukor helyettesítésére alkalmas, tehát a 275 grammos csomag kb. 2,75kg cukor édesítőerejének felel meg. Nagyon jól oldódik, akár nagyon magas hőfokon is, hőálló. Nagyszerű főzéskor és sütéskor, pl. süteménybe, (jeges)teába, kávéba, limonádéba, BEFŐZÉSKOR, KOMPÓTBA, SAVANYÚSÁGBA ÉS KELT TÉSZTÁBA IS KIVÁLÓ! BEJGLI RECEPT a Szénhidrát szegény süti recept oldalon! Nem karamellizálódik. Kapható a HERBAHÁZBAN (Budapest, VIII. Százados u. 18. Herbaház PÉCS és HERBAHÁZ Győr, Bio boltokban, a diab-pont webáruházban valamint egyes gyógyszertárakban. Rendkívül kedvező áron. Ismerje és szeresse meg Ön is, élvezze kedvenc ételeit és italait NatraTast Gold-dal! NatraTaste Gold íze mint a cukoré , nagyon stabil (akár szélsőséges hőmérsékleten is), sütésre, főzésre egyaránt kiválóan alkalmas. Minimális kalória és szénhidrát felvétel! A NatraTaste Gold biztonságos cukorbetegeknek? A szukralóz legfontosabb tulajdonsága, hogy a metabolizáció során szervezetünk nem úgy ismeri fel, mintha cukor lenne, ezért alig szívódik fel, a felszívódó rész pedig nem-toxikus összetevőkre bomlik, és a vizelettel kiürül. Tehát fogyasztásakor nem veszünk magunkhoz kalóriát, a szukralóz nem metabolizálódik energiaként. Mivel szervezetünk nem cukorként azonosítja, így nincs hatással az inzulin egyensúlyra, nem okozza vércukorszintünk emelkedését, és nem tekinthető energiaforrásnak. NatraTaste Gold valódi cukor íz!!! Mi a szukralóz?  nincs keserű utóize  az emésztőszervekben nem történik metabolizáció, nincs kalória felvétel  cukorbetegeknek is alkalmas, a vércukor értéket nem befolyásolja
 kíméli a fogazatot  hőálló, sütésre főzésre alkalmas  jól oldható és keverhető más élelmiszeranyagokkal A NatraTaste Gold „valódi cukor íz” édesítőszer biztonságos? Igen. NatraTaste Gold dextrózt, maltodextrint és szukralózt tartalmaz. A szukralóz évek óta megtalálható a piacon. A szukralózt egy alapos és átfogó vizsgálat után, melyet számos biztonsági tanulmány előzött meg, 1998-ban hagyta jóvá az FDA. Az édesítőszer biztonságos. A szukralózt jóvá hagyták a világ legtöbb részén, az EU-ban is, és más országok, köztük Kanada és az USA már évekkel ezelőtt. A dextróz és maltodextrin térfogatnövelő szerek, amelyek 100%-ban természetes anyagokból (pl. kukorica) származó szénhidrátok. A NatraTaste Gold a NEBIH – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalban bejelentett édesítőszer. Hány kalória / szénhidrát van egy kis csomag NatraTaste Gold „valódi cukor íz” édesítőszerben? 1 gramm NatraTaste Gold kevesebb, mint 1 gramm szénhidrátot tartalmaz, mely egyenértékű két teáskanál cukor (2teáskanál cukor = 10gramm) édesítő erejével. NatraTaste Gold 9,7 oz / 275g "Baker Bag" formula szénhidrát tartalma a csomagoláson található, felhasználása mint a cukoré, 1:10 arányban. A NatraTaste Gold hozzájárulhat a minimális kalória és szénhidrát diétához, a felhasznált mennyiségtől függően. Hogyan használhatom NatraTaste Gold-ot? Felhasználása mint a cukoré, térfogata mint a cukoré, súlya 10 gramm NatraTaste Gold kb. 100 gramm cukor édesítőerejének felel meg - ízlés szerint -, tehát édesítő hatása kb.10-szeres. A NatraTaste Gold biztonságos a gyermekeknek és terhes / szoptató nőknek? Igen. A szukralózt, a NatraTaste Gold összetevőjét az EU és az FDA is jóváhagyta, nincs korlátozása terhes vagy szoptató nőknek, gyermekeknek, sem pedig a felnőtteknek. Mivel terhesség alatt figyelemmel kell lenni az étrendi bevitelre, ezért javasoljuk, hogy forduljanak kezelőorvosukhoz. A szukralóz nem emeli a glükóz szintjét a véráramban. A cukorbetegeknek a NatraTaste Gold használata előtt tanácsos egyeztetni kezelőorvosával vagy dietetikusával. Cukor helyett zéró kalória! NatraTaste Gold AKCIÓ! Hónap terméke! csak 1.455- Ft és kb. 1kg cukrot helyettesíthet - diabpont.hu 90%-kal kevesebb szénhidrát! 10x édesebb! RENDELJEN ONLINE A DIABPONT.HU OLDALON akciós áron szeptember hónapban! csak 3.999.- Ft a 275 grammos csomag, ami 2,75 Kilogramm cukrot helyettesít, így kb. 1 kg cukrot helyettesítő NatraTaste Gold zéró kalória édesítő ára CSAK 1.455.- Ft ! Figyelje a Zöld hétfőt! KERESSE A HERBAHÁZBAN (Budapest, VIII. Százados út 18. HERBAHÁZ Pécs, HERBAHÁZ Győr) és egyes GYÓGYSZERTÁRAKBAN.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!